CR

När smak och kvalité är det som räknas


Vi är väldigt stolta över att nu kunna presentera våra egentillverkade varor, vilka går under namnet CR, som ett komplement till de övriga kvalitétsvarorna i butiken. När du håller i en vara med CR-märket på så kan du, förutom att vara helt säker på att smakerna är de rätta, även känna dig trygg med att kvalitén är av högsta klass samt att du just nu har ett stycke genuint svenskt hantverk i din hand. Här har inget krut sparats. Varken i råvarorna eller i själva hantverket. Det smakar helt enkelt som det skall smaka. Iallafall om du frågar oss!

Först ut i sortimentet är kolorna, vilka går att finna i olika härliga smaker. Flera smaker finns redan i butiken och fler är på gång. Köp dem styckvis, eller varför inte i en fin presentask?! Oavsett vilket så lovar vi dig att du inte kommer att bli besviken.


Varmt välkommen in för att hitta just dina favoriter.


En nyhet är att du nu är varmt välkommen att besöka CR Sötehantverk på Eskilstuna Delikatesshandels webshop. Du har där möjlighet att handla CR:s produkter över internet. Nu bor ingen för långt bort i Sverige för att kunna avnjuta en kola från CR. Välkommen in. Kontaktuppgifter:

Telefon: 070 - 224 70 89

Adress: Åsavägen 5, 63369 Skogstorp

Org. Nr 559359-9151


Epost: kontakt@eskilstunadelikatesshandel.se

Hemsida: www.EskilstunaDelikatesshandel.se